Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Harm Wolters is  al negentien seizoenen jaar de verzorger bij de meiden van Oranje Nassau, zoals hij dat zelf noemt. Hij heeft dus een keur van speelsters zien komen en gaan. En uiteraard heeft hij in deze periode hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Tijd voor een gesprekje met hem over hoe het nu met hem gaat.

Door Siemon Aikema

Harm hoe gaat het met je?

Wel ik moet eerlijk zijn, zolang ik met voetbal bezig ben ( nu ongeveer46 jaar) heb ik me nog nooit zolang NIET met voetbal bezig gehouden. Het begint me nu eerlijk gezegd toch wel te vervelen.  Maar verder mag ik niet klagen en ben ik nog steeds gezond.

Gelukkig dat je nog goed gezond bent. Mis je de club ook? En wat mis je het meest?

Jazeker mis ik de club, met name alle contacten zoals met onze barmedewerker op maandagavond Harry (verder eigenlijk teveel om op te noemen).
Maar het meest mis ik natuurlijk de contacten met alle meiden van vrouwen 1 tot en met vrouwen 4. Zowel in "mijn hok" als op het veld, in de kantine en
natuurlijk niet te vergeten de reizen in de busjes van Pouw naar de uitwedstrijden.

Heb je nog contact met andere leden van ON en hoe dan?

Helaas veel te weinig alleen via Facebook en verder lees ik regelmatig de ON site. 

Wat doe je op momenten dat je anders naar de club zou gaan?

Op dit moment voornamelijk vervelen het begint nu namelijk wel heel lang te duren, in het begin heb ik veel gelezen en films gekeken maar daar is nu de lol
ook wel vanaf. Ik ben de laatste dagen me al weer aan het inlezen in de trainingsliteratuur van de herstel en conditietraining zodat we als we weer los mogen gaan er weer vol in kunnen gaan.

Wil je tenslotte nog iets kwijt aan de lezers? 

Ik hoop dat we straks allemaal in goede gezondheid weer bij ON bijeen kunnen komen. En dat mijn 20e seizoen bij de meiden van ON wel weer een volledig
seizoen mag worden. En het liefst zie ik dat seizoen  natuurlijk bekroond worden met een kampioenschap van vrouwen 1.

Harm van onze kant hopen we dat je een succesvol en volledig seizoen hebt bij de vrouwen van Oranje Nassau.

Verdien €50