We vervolgen onze rubriek hoe gaat het met .... met een aantal mensen uit de damesafdeling van Oranje Nassau. Als eerste spraken we met Brenda Kuiper. Brenda is al een aantal jaren lid bij Oranje Nassau. Begonnen als zaalvoetballer ging ze later verder op het veld. Op dit moment is ze lid van de TC bij de dames.

Door Siemon Aikema

Brenda hoe gaat het nu met jou?

Met mij gaat het prima. Na een aantal weken wennen heb ik mijn werk naar huis kunnen verplaatste en ga ik nog één of twee keer per week naar kantoor om de post op te halen. Mijn eigen tijd een beetje kunnen indelen bevalt me wel.

Mis je de club, En wat is je het meest?

Natuurlijk mis ik de club en het spelletje heel erg, de leukste en meest interessante periode zat er aan te komen met alle perikelen rondom promotie/degradatie bij vrouwen 1, 2 en 3. Ook zaten we in de situatie dat we bij vrouwen 1 geen trainer meer hadden en dit op korte termijn moesten oplossen. Door de Corona-tijd is dit niet meer nodig geweest. Het meest mis ik de contacten met alle meiden en andere mensen bij ON. En natuurlijk de vrijheid om te doen en laten wat je wilt.
Met een aantal meiden/supporters/oud trainer hebben we een zaterdagavond Houseparty app groep (beeldbellen via een app), waar we spelletjes spelen en af en toe een pubquiz in elkaar zetten.

Leuk idee is dat. Wat doe je op dit moment nog voor Oranje Nassau 
Ik ben, als onderdeel van de TC vrouwen druk bezig met het vinden van een nieuwe trainer, wat inmiddels gelukt is zoals je verderop op de site kunt lezen. Ook de transferperiode is al druk gaande met tot nu toe zeven nieuwe speelsters. (Noot Siemon:Drie hiervanzijn al voorgesteld elders op deze site) Hiervoor regel ik de overschrijving en een deel social media informatie. Door het stoppen van de competitie lukt het Vrouwen 3 niet om te promoveren naar de 2e klasse, dus hier hebben we ook een aanvraag voor gedaan bij de KNVB.

Wat doe je op de momenten waarop je anders naar Oranje Nassau ging?
Op die momenten ben ik nu zelf vooral aan het sporten, hardlopen, wielrennen en skeeleren. Dit bevalt prima, maar is toch echt geen vervanging van het voetbal!

Wil je verder nog iets kwijt?

Voor de rest wens ik een ieder een goede gezondheid toe en hoop ik vooral dat we elkaar snel weer kunnen zien!

Brenda bedankt voor je tijd. Succes met de verdere voorbereiding op het nieuwe seizoen. We sluiten ons graag aan bij de wens elkaar snel weer op het veld te kunnen zien.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor