site2015header05.jpg

Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De beide keepers van vrouwen 1 (Chantal Vlaar, komend seizoen op lager niveau bij VV Roden) en Devi Venema, door langdurige schouderblessure van keepster naar speelster bij ON) hebben te kennen gegeven dat zij niet verder gaan in de huidige setting. Daarom heeft de TC de hulptroepen ingezet en een keeper gevonden met een uitstekende staat van dienst: Maureen van Iwaarden.

Maureen (27) heeft in het verleden bij Wartburgia, Buitenveldert, FC Utrecht/Saestum en het laatste jaar bij Blauw/Geel ’55 gespeeld. Dit was afwisselend als keepster of als speelster.

Maureen: “Ik ga naar ON omdat ik van plan ben om in Groningen te gaan wonen. ON heeft mij benaderd of ik interesse had om nog eens op hoger niveau te gaan spelen. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het gesprek en wil graag de uitdaging, na in verband met werk een stapje terug gedaan te hebben, nog eens aangaan.”

Een tweede versterking is de van in de zondag Hoofklasse spelende VV Maarssen afkomstige Marieke Baas. De handige en vaak scorende nummer 10 gaat komend jaar studeren in Groningen.
Marieke (24): “in november hebben we een bekerwedstrijd tegen ON gespeeld en ik was positief verrast door het niveau en de sfeer binnen het team. Het is daardoor geen moeilijke keuze geweest. Natuurlijk is het gek om niet mee te kunnen trainen, maar ik heb met een deel van de selectie en de nieuwe trainer kunnen videobellen dus ik heb er alle vertrouwen in. Ik houd van mooi en verzorgd voetbal en mijn ambitie is in de topklasse te spelen.“

Een derde versterking is de jonge Carolien Vegter (18), die op haar 15e gescout werd door SC Heerenveen. Hier heeft zij vier seizoenen gespeeld. Op haar 16e maakte zij haar debuut in het nationaal elftal -16. Voor Carolien zitten er binnen ON een aantal oud bekenden waar ze mee heeft gespeeld in de beloften van Heerenveen. Carolien maakt de overstap van Heerenveense Boys, waar zij een jaar speelde nadat ze bij SC Heerenveen was gestopt. Ook zij gaat in Groningen studeren.

Carolien: “de ambities van deze club spreken mij enorm aan. ON wil komend seizoen kampioen worden in de hoofdklasse om zo de stap te gaan maken naar de topklasse. Zelf wil ik graag voetballen op het hoogste amateurniveau. Dus met de gedachtegang van de club, de speelsters om mij heen en de ambities die ik heb, is het voor mij een mooie stap in mijn voetbalcarrière.”

ON kalender

No events

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor