Onderstaand bericht hebben we overgenomen van de facebookpagina van Oranje Nassau

Sinds maart is de TC van Oranje Nassau bezig met het aantrekken van een nieuwe trainer voor de Vrouwen 1. Het is gelukt om deze functie te vervullen in de persoon van Gerard Molenaars. ON is zeer verheugd dat deze clubman nu actief wordt bij de vrouwenafdeling.
Gerard heeft de afgelopen 30 jaar bij de KNVB gewerkt en geniet binnenkort van zijn welverdiende pensioen. Bij de KNVB heeft hij onder andere vele meiden- en jongensteams getraind in het kader van JPN. Voor hem zijn Vivianne Miedema, Hakim Ziyech en andere topvoetballers geen onbekenden.
Ook heeft Gerard zelf een grote staat van verdienste als voetballer. Hij kwam op zijn 11e bij Oranje Nassau en is vanaf ON enkele jaren actief geweest bij FC Groningen. Ook zat hij bij het Nederlands amateur elftal en heeft hij met de mannen van Oranje Nassau in vroeger jaren op het hoogste amateurniveau gespeeld. De laatste jaren was hij bij de mannenafdeling actief als TC lid.
De laatste jaren bij de KNVB was hij actief als technisch jeugd coördinator.

Gerard geeft aan graag weer actief te zijn op het veld in plaats van beleidsmatig bezig te zijn. Met deze bak aan ervaring is dit een enorme aanwinst voor de meiden van ON.

Verdien €50