Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Onderstaand bericht hebben we overgenomen van de facebookpagina van Oranje Nassau

Sinds maart is de TC van Oranje Nassau bezig met het aantrekken van een nieuwe trainer voor de Vrouwen 1. Het is gelukt om deze functie te vervullen in de persoon van Gerard Molenaars. ON is zeer verheugd dat deze clubman nu actief wordt bij de vrouwenafdeling.
Gerard heeft de afgelopen 30 jaar bij de KNVB gewerkt en geniet binnenkort van zijn welverdiende pensioen. Bij de KNVB heeft hij onder andere vele meiden- en jongensteams getraind in het kader van JPN. Voor hem zijn Vivianne Miedema, Hakim Ziyech en andere topvoetballers geen onbekenden.
Ook heeft Gerard zelf een grote staat van verdienste als voetballer. Hij kwam op zijn 11e bij Oranje Nassau en is vanaf ON enkele jaren actief geweest bij FC Groningen. Ook zat hij bij het Nederlands amateur elftal en heeft hij met de mannen van Oranje Nassau in vroeger jaren op het hoogste amateurniveau gespeeld. De laatste jaren was hij bij de mannenafdeling actief als TC lid.
De laatste jaren bij de KNVB was hij actief als technisch jeugd coördinator.

Gerard geeft aan graag weer actief te zijn op het veld in plaats van beleidsmatig bezig te zijn. Met deze bak aan ervaring is dit een enorme aanwinst voor de meiden van ON.

Verdien €50