Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Keeperstrainer Jan van der Zweep is bezig met zijn laatste seizoen bij Oranje Nassau. Ook hij vertrekt naar NEC Delfzijl. Daar komt hij in een andere functie. Ook met hem hebben we gesproken over hoe hij deze tijd beleefd.

Door Siemon Aikema

Jan ook bij jou beginnen we met de vraag: Hoe gaat het met je?

Met mij gaat alles privé gelukkig goed. Een ieder is nog gezond en wij hebben gelukkig nog niet te maken gehad met het verschrikkelijke virus. Mijn vrouw werkt in de zorg en gelukkig is het daar ook nog rustig, al vind ik het wel iedere keer weer spannend om haar op pad te zien gaan. Het werken doe ik zelf vanuit huis en eerlijk gezegd is dat wel even lastig voor iemand wie normaal altijd onderweg is en in gesprek met klanten.

Dat laatste kan ik me voorstellen. Mis je trouwens de club? En wat mis je het meest?

Natuurlijk mis ik de club en het voetbal in het algemeen. Wedstrijden en het zaterdaggevoel mis ik het meest, natuurlijk i.c.m. het op het veld staan met de keepers en lekker trainen.

Heb je nog contact met andere leden van ON en hoe dan?

Er is op dit moment het meest contact met de Technische staf via de befaamde groepsapps. Daar worden veel ontwikkelingen besproken en natuurlijk ook al weer scenario’s uitgedacht wanneer we onverhoopt weer mogen beginnen.

Wat doe je op momenten dat je anders naar de club zou gaan?

Vooral heel veel andere dingen. Zelf probeer ik een beetje in beweging te blijven en daarnaast ben ik veel in en rond het huis bezig. Wij hebben het mooie nieuws mogen horen dat we weer zwanger zijn van een kleintje welke verwacht wordt in september. Er zijn dus ook allerlei aanpassingen nodig in huis.

Gefeliciteerd met je toekomstige gezinsuitbreiding. We hebben ook nog een vraag hoe het is om op deze manier afscheid te nemen van de club waar je twee jaar hebt gewerkt.

Dit is heel onwerkelijk en eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik het ook nog niet echt besef. Dit zal mede te maken hebben met het feit dat iedereen in hetzelfde ‘schuitje’ zit en de maatregelen aanhouden. Ik hoop van harte dat we nog een moment gegund krijgen om afscheid van elkaar te nemen. Zo niet; dan plan ik dat moment zeker nog met mijn keepers.

Heb je tot slot nog meer te melden?

Gezondheid van een ieder en zijn naasten staat voorop. Laten we ons massaal houden aan de richtlijnen van de overheid en dan hebben we samen de grootste kans om z.s.m. weer op het veld te staan en te genieten van ons mooie spelletje. 

Daar sluiten we ons graag bij aan. Jan we hopen dat je toch nog op de één of  andere manier afscheid kunt nemen van de club, de selectie en de staf.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor