Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Beste ON-ers,

We leven nu in een vreemde periode, een periode vol onzekerheid over werk, thuis, en vooral gezondheid. En zo lang we niet weten hoe lang deze corona crisis gaat duren zal de onzekerheid ook nog blijven. Voetbal was een belangrijke bijzaak, maar is nu helemaal bijzaak geworden.

Inmiddels is bekend geworden dat het gehele amateurvoetbal dit seizoen niet meer hervat zal worden, en dat heeft uiteraard ook consequenties voor onze vereniging.


Vanaf nu is het sportpark gesloten voor een ieder, de hekken zijn op slot, de velden zijn niet meer toegankelijk. Dit betekent dat ook ons clubhuis gesloten is, en dat zal tot nadere berichtgeving zo blijven.
Ook de reeds aangekondigde Algemene Ledenvergadering is uitgesteld naar een nieuw vast te stellen datum, wat waarschijnlijk ergens komend najaar zal zijn.


De voorbereidingen voor de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld (hoofdveld) gaan vooralsnog wel door, en mochten hier belangrijke ontwikkelingen zijn, houden wij jullie op de hoogte.


Aangezien ons clubhuis nu gesloten is, is de verkoop van onze voorraad volledig stil komen te liggen, iets wat we uiteraard niet hadden kunnen voorzien. Daarom willen wij een beroep doen op al onze leden: HELP DE CLUB!!! EN KOOP EEN KRAT BIER VOOR DE PRIJS VAN € 14,-- (DIT IS INCLUSIEF STATIEGELD) Je kunt je hiervoor aanmelden bij Henk Letens, Martijn Noorman of ondergetekende. Wacht hier ivm de houdbaarheidsdatum (juli 2020) niet te lang mee! HELP DE CLUB!!!!


Laten we hopen dat het corona virus snel uit ons leven verbannen wordt opdat we gewoon weer de dingen kunnen doen die we leuk vinden.


Het bestuur wenst iedereen veel sterkte in deze vreemde en moeilijke periode, denk goed om je zelf en let ook op een ander!

 

Alex Bolt

Voorzitter

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor