De technische staf en TC van Oranje Nassau zijn verheugd te kunnen melden dat Ard Veenhof komend seizoen terug keert in de selectie van Oranje Nassau. Ard is 27 jaar en woont samen met zijn vriendin in Groningen.

De afgelopen 3 seizoenen kwam de linksbenige middenvelder uit voor competitiegenoot Drachtster Boys. Ard vormt met zijn positieve instelling, wil om te winnen, technische vaardigheid én ervaring een meer dan welkome aanvulling voor de selectie van ON.

Ard keert dus terug bij de club die hij 3 jaar geleden verliet omdat hij toen toe was aan een nieuwe uitdaging. De periode bij Drachtster Boys is hem goed bevallen, maar hij wil mede om persoonlijke redenen weer dichter bij huis voetballen en dan is ON voor hem een logische keuze. Ard heeft in de periode 2011-2017 al 6 seizoenen deel uitgemaakt van de eerste selectie van ON. In die periode kwam hij tot 11 doelpunten, waarvan 8 in de competitie en 1 in de beker. Tot en met zijn 18e levensjaar heeft Ard de gehele jeugdopleiding van vv Actief te Eelde doorlopen.