Dinsdagavond 14 januari speelt Oranje Nassau het tweede oefenduel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Tegenstander is zaterdag tweedeklasser NEC uit Delfzijl

 NEC is de combinatie van twee gerenommeerde ploegen uit Delfzijl, Neptunia en Eemsboys. Beie ploegen hebben in het verleden respectievelijk in de eerste klasse zondag en zaterdag gespeeld. De huidige trainer van Oranje Nassau Erwin Heerlijn is afkomstig uit de gelederen van Neptunia. Hij was de eerste trainer van het eerste elftal van NEC, samen met zijn assistent Jan van der Zweep, die ook afkomstig is uit de Neptunia-gelederen. Vanaf volgend seizoen is huidig assistent Marshall Pourier de nieuwe hoofdtrainer van de Delfzijlster ploeg. Een mooie gelegenheid voor Marshall dus om te kijken naar de huidige kracht van de selectie van zijn nieuwe club. NEC Delfzijl staat op dit moment in zijn competitie op een gedeelde vijfde plek met Gorecht. Ze hebben zeven punten achterstand op huidig koploper Gramsbergen.

Let op: de aanvangstijd van deze wedstrijd op Sportpark Centrum in Delfzijl is verplaatst naar 20.15 uur. De strijd begint dus niet om 20.00 uur zoals we eerder melden. Scheidsrechter is de heer Lars Scheltens uit Delfzijl.