Na een viertal trainingen speelt Orane Nassau zaterdag de eerste van drie oefenwedstrijden ter voorbereiding op het tweede gedeekte van de competitie. Tegenstander is hoofdklasser ACV.

Door Siemon Aikema

ACV, waar onder andere de oud ON'ers Marco van der Heide en Ezra Schrijver spelen, staat aan het begin van het tweede gedeele van de competitie op een vierde plaats met 25 punten. dat is 5 punten minder dan koploper Eemdijk.De Asser club begint volgende week al weer aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys. In de aanloop van het huidg seizoen speelden beide clubs ook al vriendschappelijk tegen elkaar in Assen. De ploeg van trainer Fred de Boer was toen een paar maatjes te groot voor de oranjehemdeen (6-1). Dennis Molema maakte destijds de enige treffer voor Oranje Nassau. Voor ACV waren Marco van der Heide(3x), Kevin Mennega,Steyn Strijker en Daniel Schans trefzeker. 

De wedstrijd ACV - Oranje Nassu wordt gespeeld op het Catawiki sportpark, Kortbossen 1 in Assen en begint om 14.30 uur. Om 11.45 begint daat al de oefenwedstrijd Oranje Nassau 2- ACV 2