Ook dit jaar waren ledeñ, sponsoren, adverteerders club van honderd-leden  en leden van de supportersvereniging via nieuwsbrief, website en twitter uitgenodigd voor de jaarlijkse nieuwjaarsinstuif van Oranje Nassau. Zelfs vanmiddag kregen we nog een uitnodiging via de mail om vooral langs te komen.

 Door Siemon Aikema

Jan de Boer en Enno van der Laan stonden bij de ingang de gasten op te wachten met consumptiemunten. De vaste gasten waren ook dit jaar weer aanwezig. Vooral het mannelijk deel van de leden was deze keer ruim vertegenwoordigd. Dit kwam mede doordat trainer Erwin Heerlijn voor deze zaterdag een training had gepland. Een groot deel van de eerste selectie was aanwezig en hield zich bezig met het drinken van koffie en andere versnaperingen, het bestuderen van de telefoon en onderlng uitwisselen van nieuwtjes. En uiteraard ook voor de snert, de groentesoep en de broodjes. Mathijs was er als de kippen bij toen het teken was gegeven om met de maaltijd te beginnen.  

Maar eerst moesten er nog toespraken worden gehouden. Zoals meestal deed good old Jan de Boer de aftrap. Hij kondigde het soepbuffet aan en ook de secretaris Jaap Helmus, die de afwezige voorzitter Alex met verve verving. Ook vroeg hij aandacht voor de vrijwiligers, die vandaag weer het nodige werk hadden verricht voor dit gebeuren. Hulde aan deze mannen." 'k ben geen groot spreker" zo zei Jaap, maar hij had toch het één en ander te vertellen. Het belangrijkste was wel dat in het nieuwe seizoen het hoofdveld in een prachtige grasmat met 'dito' verlichting zal worden omgetoverd. Dit bericht werd zeker door de spelers met applaus begroet. En nu maar hopen dat de huidige omheining, stammend uit de jaren 70 van de vorige eeuw, wordt vervangen door een iets hoge hekwerk, waardoor het publiek bij het ouder worden wat beter op die omheining kan steunen. Verder memoreerde Jaap de prestaties van dames1 en heren 1. Beide waren in de competitie succesvol, maar sneuvelden in de nacompetitie. De mannen van ON 3 en van 35+  waren de kampioennen in 2019. Tenslotte vertelde Jaap nog iets over de succesvolle samenwerking binnen SJO  Coendersborg.

Daarna dus tijd voor drankjes soep en broodjes. De dames van Wijnand Helder en Jacob van Apperloo waren na een middagje winkelen nog net op tijd voor het restant van de soep en broodjes. Zo hadden ook zij nog een prettige middag. Trouwens gastheer Mustava was jarig vandaag, maar wel aanwezig..Wie er verder waren? En wie allemaal hielpen bij de voorbereiding? Bekijk de foto's van huisfotograaf Bert Postma die vanmiddaf ook nog op een andere manier zijn assistentie verleende.

Toen wij rond 18.00 uur vertrokken was een groot deel van de gasten al weer naar huis. Maar enkele "plakkers" waren er nog steeds.Dank aan allen die meehielpen er een mooi feest van te maken. En voel je niet gepasseerd als je niet bent genoemd. Je hoort bij de meerderheid van de aanwezigen. 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor