Zaterdag 4 januari a.s. start de selectie van de trainers Heerlijn, Pourier en v/d Zee met de voorbereiding op het tweede gedeelte van de competitie

Door Siemon Aikema

De eerste training voor de selectie is zaterdagmiddag van 14.00 uur – 15.30. Daarna volgen er trainingen op maandag 6, dinsdag 7 en donderdag 9 januari. Op zaterdag 11 januari staat de eerste oefenwedstrijd gepland tegen ACV. Deze wedstrijd op het Catawikisportpark in Assen begint om 15.00 uur.

De tweede week van de voorbereiding is er een training op maandag 13 en donderdag 16 januari. Op dinsdag 14 januari wordt er in Delfzijl geoefend tegen NEC Delfzijl op Sportpark Centrum. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. De laatste oefenwedstrijd is in Sneek. Op zaterdag 21 januari om 19.00 uur is SWZ Boso Sneek de tegenstander op sportpark Sneek Wit-Zwart.

De derde week van de voorbereiding wordt gebruikt om toe te werken naar de eerste competitiewedstrijd van 2020 thuis tegen vv Groningen. Die week wordt er op de normale trainingsavonden, dinsdag en donderdag, getraind.