Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau heeft deze zomer het contract met hoofdtrainer Erwin Heerlijn (34) met een jaar verlengd. Daarmee is hij nu tot en met het seizoen 2020 - 2021 verbonden aan de zaterdag eersteklasser uit Groningen. Zowel de trainer zelf als bestuur, Technische Commissie en spelersgroep zijn enthousiast over de samenwerking.

Erwin wordt binnen Oranje Nassau geprezen vanwege zijn gedegen en gevarieerde trainingsaanpak. Vorig seizoen heeft hij met de eerste selectie succes geboekt in de competitie met het behalen van de tweede periodetitel en de daaraan verbonden nacompetitie. De competitie werd afgesloten werd een tweede plaats achter HZVV. In de beker strandde ON in de kwartfinale.

De verlengde verbintenis zorgt voor continuïteit en rust in de technische leiding. Op deze wijze kan Erwin verder bouwen aan de beoogde speelwijze die het fundament onder sportieve successen moet vormen. Verder heeft Erwin de ambitie om ook de samenwerking en verbinding met de rest van de vereniging uit te bouwen.

De staf van de eerste selectie bestaat naast Erwin dit seizoen uit Marshall Pourier (assistent) en Jan van der Zweep (keeperstrainer / assistent). Het tweede elftal staat dit seizoen voor het eerst onder leiding van Jeroen de Groot.

Op de foto ondertekent Erwin het conract onder toeziend oog van TC leden Gerrit Raaben (rechts) en Johan Lindemulder (links)

Verdien €50