Oranje Nassau heeft deze zomer het contract met hoofdtrainer Erwin Heerlijn (34) met een jaar verlengd. Daarmee is hij nu tot en met het seizoen 2020 - 2021 verbonden aan de zaterdag eersteklasser uit Groningen. Zowel de trainer zelf als bestuur, Technische Commissie en spelersgroep zijn enthousiast over de samenwerking.

Erwin wordt binnen Oranje Nassau geprezen vanwege zijn gedegen en gevarieerde trainingsaanpak. Vorig seizoen heeft hij met de eerste selectie succes geboekt in de competitie met het behalen van de tweede periodetitel en de daaraan verbonden nacompetitie. De competitie werd afgesloten werd een tweede plaats achter HZVV. In de beker strandde ON in de kwartfinale.

De verlengde verbintenis zorgt voor continuïteit en rust in de technische leiding. Op deze wijze kan Erwin verder bouwen aan de beoogde speelwijze die het fundament onder sportieve successen moet vormen. Verder heeft Erwin de ambitie om ook de samenwerking en verbinding met de rest van de vereniging uit te bouwen.

De staf van de eerste selectie bestaat naast Erwin dit seizoen uit Marshall Pourier (assistent) en Jan van der Zweep (keeperstrainer / assistent). Het tweede elftal staat dit seizoen voor het eerst onder leiding van Jeroen de Groot.

Op de foto ondertekent Erwin het conract onder toeziend oog van TC leden Gerrit Raaben (rechts) en Johan Lindemulder (links)