Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Vandaag maken we kennis met Joshua Richardson een lange twintigjarige verdediger uit Groningen

.Door Siemon Aikema

Joshua volgt een HBO studie Integrale Veiligheidskunde op NHL Stenden in Leeuwarden. Daarnaast is hij teamleider bij Jumbo Overwinningsplein Hij komt over van Velocitas 1897

Joshua welkom binnen Oranje Nassau. Ik hoorde dat je nog niet zo heel lang voetbalde.

Dat klop. Ik voetbal pas vanaf mijn 12e jaar. Tot nu toe heb ik maar voor één club gespeeld namelijk bij Velocitas 1897. Het afgelopen jaar speelde ik in het eerste zaterdagelftal van Velocitas. We zijn kampioen geworden van de vierde klasse C

Waar in het team speel je het liefst?

Het liefst centraal achterin, maar op rechtsback zou ik ook wel kunnen staan mede door mijn snelheid.

Waarom heb je gekozen voor Oranje Nassau?

Ik zocht een nieuwe uitdaging op hoger niveau en daarbij een trainer die mij veel kan bij brengen zodat ik een betere centrale verdediger kan worden. Ik denk dat ik daarom hier bij Oranje Nassau op mijn plaats ben.

Wat is je eerste indruk van je nieuwe club?

Die indruk zeer positief. ON is een club die alle zaken goed heeft geregeld (afspraken, kleding, training op goed niveau, goede voorbereiding op wedstrijden en alle voorzieningen die de 1e selectie kan verwachten). Daarbij vind ik ON een gezellige club en kan ik het al goed vinden met mijn teamgenoten. ON is een goede stap voor mij geweest om mij te kunnen ontwikkelen. Ik zie dit nu al als een club waar ik met veel plezier ga voetballen.

En hoe kijk je aan tegen trainer Erwin Heerlijn?

Erwin is een sociale trainer en natuurlijk een trainer die weet waar die het over heeft. Ik kan nu al zeggen dat hij mij veel gaat bijbrengen dit komende seizoen. Ik kan met alle vragen bij hem komen en Erwin geeft daarbij altijd feedback over keuzes en handelingen die ik in het veld maak. De trainers die Erwin ondersteunen zijn ook heel betrokken en laten ook veel van zich horen wat natuurlijk heel fijn is.

Wat zijn je verwachtingen van het nieuwe seizoen?

Ik verwacht een seizoen waar ik me veel ga ontwikkelen en met plezier ga voetballen op goed niveau. Dit wordt mijn tweede jaar als senior, ik hoop dan ook aan het einde van het seizoen een stuk wijzer te zijn geworden als senior en op het niveau 1e klasse.

Wil je nog iets kwijt aan de volgers van Oranje Nassau?

Ondanks dat ik van 3e klasser Velocitas kom, zal ik dit komende seizoen voor verrassingen zorgen, daar hou ik jullie aan!!! We gaan naar de hoofdklasse en ik zal zeker mijn bijdrage daaraan leveren.

Joshua we hopen dat je verwachtingen zullen uitkomen en wensen je veel succes bij Oranje Nassau!

Verdien €50