Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

In de reeks wie is wie stellen we vandaag Rico Cordes aan jullie voor. Rico is 20 jaar, woont in Groningen speelde vorig seizoen nog voor stadgenoot Be Quick 1887 en werkt in een supermarkt.

Door Siemon Aikema

Rico je kwam als laatste nog bij de selectie. Wij willen ook graag het één en ander over je weten. Allereerst de vraag hoe is je voetballoopbaan tot nu toe verlopen?

Ik ben op mijn vijfde begonnen met voetbal bij Vv Potetos, daarna ben ik naar GVAV Rapiditas gegaan. Mijn laatste club vóór Oranje Nassau was dus Be Quick 1887.

Wat is je favoriete positie in het team?

Het liefst speel ik op 10 (We hebben hem in oefenwedstrijden trouwens tot nu toe vooral als vleugelspeler aan het werk gezien)

Waarom heb je gekozen voor Oranje Nassau?

Ik ben naar Oranje Nassau gegaan omdat ik positieve verhalen over de club hoorde en Oranje Nassau speelt op natuurgras, daar gaat mijn voorkeur naar uit.

Wat is je eerste indruk van de club?

Ik heb een positieve eerste indruk van de club. Het is een leuke groep en staf en een goede sfeer.

Wat zijn je verwachtingen voor het eerste jaar bij Oranje Nassau?

Mijn verwachting is dat we dit seizoen voor het kampioenschap/promotie gaan en dat we promoveren naar de hoofdklasse zaterdag.

En met dit mooie doel komt er een eind aan dit interview. Rest ons nog om Rico een mooi seizoen toe te wensen bij zijn nieuwe club

Verdien €50