Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Zaterdagmiddag om 14.00 uur speelt Oranje Nassau een oefenwedstrijd bij Be Quick 1887. Het is de tweede oefenwedstrijd in het tweede blok van de voorbereiding.

 Afgelopen zaterdag gingen de Oranjehemden vrij kansloos ten onder tegen hoofdklasser ACV (6-1). Als je het positief wilt bekijken dan vermeld je daar nog bij dat ON de tweede helft gelijk speelde. Nu opnieuw een sterke tegenstander deze keer uit d ehoofdklasse zondag.. Volgende week begint voor Be Quick de competitie in die hoofdklasse. Het is dus de laatste test voor het team van Steven Wuestenenk. Zelf noemde Wuestenenk de wedstrijd van zaterdag de generale.

Voor trainer Erwin Heerlijn en zijn mannen duurt het nog even voordat op 21 september de competitie start. Oranje Nassau is in de voorbereiding dan ook nog niet zo ver als de tegenstander. Toch zullen de trainer, en met name enkele spelers met een Be Quick - verleden, zeker een goed resultaat willen neerzetten tegen hun stadsgenoot. En het team zal willen laten zien, dat er weer een stap is gezet en dat de ploeg heeft geleerd van de fouten van vorige week.

Nogmaals de wedstrijd begint om 14.00 uur dit in tegestelling tot eerdere berichten op deze site. Volgende week begint voor ON de bekercompetitie met een thuiswedstrijd tegen Gorecht.

Verdien €50