Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

We vervolgen vandaag de reeks kennismaking met nieuwelingen. Deze keer weer een oude bekende namelijk Josha Ottens Josha is 26 jaar en woont in Warffum.

Door Siemon Aikema

Josha werkt in de wijk De Wijert in Groningen op BSO Bredero Het vorig seizoen speelde hij voor SWZ BOSO Sneek

Josha ook jij welkom terug bij Oranje Nassau Kun je iets over je voetballeven vertellen?

Mijn allereerste club was S.V. Yde de Punt, hier begon ik op mijn 5e. Omdat Yde en Glimmen samen gingen met de jeugd heb ik dus ook nog voor V.V. Glimmen gespeeld in de jeugd. Daarna ben ik nog actief geweest bij B.V. Veendam, FC Groningen, PEC Zwolle, Be Quick 1887, Oranje Nassau en vorig jaar SWZ BOSO Sneek. Nu dus weer bij Oranje Nassau.

Op welke plek is het elftal speel je het liefst?

Bij alles clubs speelde ik op de linksback positie en dat is tevens mijn favoriete positie.

Waarom heb je nu weer gekozen voor Oranje Nassau?

Naar één jaar elders te hebben gevoetbald ben ik weer terug bij ON, Het voelt als thuis komen ik had het hier altijd al naar mijn zin. Maar nadat ik zo veel jaren voor ON had gespeeld (noot van onze kant Het waren vier seizoenen ) stond ik toch open voor een nieuwe avontuur. Zodoende ben ik een jaartje weggeweest bij ON. Nu ik weet terug ben op het oude nest zie ik wel dat er wat dingen veranderd zijn zoals staf (trainer en assistent trainers) en voor mij nieuwe spelers. We zijn nu in onze 2e blok van de voorbereiding en wat ik tot nu toe gezien heb doet me goed.

Hoe kijk je aan tegen de trainer en de selectie

De trainer is zeer fanatiek en eist veel van zijn spelers. Dat ervaar ik zelf als zeer prettig. Daarbij is de nieuwe spelersgroep echt gretig en er zit veel voetbal in. Naast het veld is de spelersgroep een fijne groep. Iedereen neemt elkaar zoals die is.

Wat verwacht je van het nieuwe seizoen?

Ben benieuwd wat het seizoen ons gaat brengen. Zelf wil ik natuurlijk voor de prijzen spelen dus dan doel ik op de top 3. We gaan zien wat het seizoen ons gaat brengen.

Verdien €50