site2015header03.jpg

Dinsdagavond speelde Oranje Nassau zijn eerste oefenwedstrijd als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

In een vooral na rust eenzijdige wedstrijd werd zondageersteklasser Gomos met 9-1 verslagen. Bij rust was het 2-0. Rhobin Brander benutte twee door scheidsrechter Gils uit Winschoten terecht toegekende strafschoppen.

Na rust kwamen zoals te verwachten, veel andere spelers in het veld, maar het overwicht bleef. De overige zeven goals werden gescoord door Sonson Lyklama, Dennis Molema, Leroy Ribberink, Gertjan Bazuin, Mitchel Schievels (2x) en Erolind Dergutti.

Van de nieuweligen kwamen Paul Bergtop, Dave Bosgraaf, Thijs Gerlofs, en Youri Schuur (nog) niet in actie. Van de meeste andere nieuwelingen (Rico Cordes,Sonson Lyklama, Roy Mertens,Josha Ottens, Joshua Richardson en Rick Wiersma ) kregen de toeschouwers een goede indruk van hun mogeljkheden in de 45 (of minder ) minuten diet ze in actie kwamen. Een nuttige oefenwedstrijd noemde Erwin Heerlijn het, al vond hij het jammer dat de weerstand van de tegenstander gering was.

Volgende week dinsdag om 20.00 uur speelt Oranje Nassau zijn laatste oefenwedstrijd in het eerste blok van de voorbereiding. In Winschoten is WWV (ook een zondageersteklasser) de tegenstander. Voor WVV de uitdaging om na twee nederlagen (Be Quick 1887 en Rolder Boys) de eerste oefenzege te halen. Maar de kans dat  Oranje Nassau daaraan zal meewerken lijkt ons klein. Het sportpark van WVV ligt aan de MR D U Stikerlaan in Winschoten.   

Via deze link enkele foto's

ON kalender

wo nov 13 @12:00 - 01:00PM
Oud papier container
-----------
wo dec 11 @12:00 - 01:00PM
Oud papier container
-----------
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor