Op maandag 1 juli begint om 20.00 uur het eerste deel van de voorbereiding van de eerste selectie op het nieuw seizoen. In die eerste weken wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag getraind.

Door Siemon Aikema

In die voorbereiding speelt ON een tweetal oefenwedstrijden. Op dinsdag 9 juli om 19.30 uur thuis zondag eersteklasser Gomos en op dinsdag 16 juli in Winschoten tegen een andere zondag eersteklasser, WVV. Deze wedstrijd in Winschoten die om 20.00 uur begint is de afsluiting van het eerste blok.
Het tweede blok van de voorbereiding begint op maandag 5 augustus en duurt tot het begin van de competitie op zaterdag 21 september. Oranje Nassau wil in die voorbereidingsperiode nog drie oefenwedstrijden spelen. Voor dinsdag 13 augustus is er nog geen tegenstander bekend. Op zaterdag 17 augustus is in Assen hoofdklasser ACV de tegenstander en op 24 augustus is zondag-hoofdklasser Be Quick 1887 op De Esserberg de opponent. Vanaf 31 augustus worden de poulewedstrijden voor de beker op drie achtereenvolgende zaterdagen afgewerkt.

De definitieve selectie voor het seizoen 2019/2020 bestaat uit:

Keepers: Erwin Heidekamp, Lars van der Sluis, Maurice Stoffijn

Verdedigers: Joël Wagenaar, Walid Barhouss, Mathijs Lindemulder, Yunis El Baroudi, Ali Hussein Al Jaffar, Paul Bergtop (Drachtster Boys), Thijs Gerlofs (Staphorst), Josha Ottens (SZW Boso Sneek), Roy Mertens (Achilles’94) en Joshua Richardson (Velocitas)

Middenvelders: Rhobin Brander, Frederik Specken, David Voigt, Niels Stenekes, Dave Bosgraaf (terug van kruisbandblessure), Jordi de Vries (vanuit 2e selectie) Youri Schuur, (Achilles’94) en Sonson Lyklama (Sv Thor)

Aanvallers: Mitchell Schievels, Dennis Molema, Erolind Derguti, Fokko Kronemeijer, Zeb Tjie a Njiem, Rico Cordes (Be Quick 1887) en Rick Wiersma (Achilles’94)