In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau overeenstemming bereikt met een drietal spelers van Achilles 1894. Dat betekent dat zij komend seizoen de selectie van Oranje Nassau komen versterken.

Het gaat om de volgende spelers (in alfabetische volgorde):

Roy Mertens: is een 21-jarige multifunctionele rechtsbenige verdediger woonachtig in Bedum. Voordat hij begin dit seizoen naar Achilles vertrok speelde hij vanaf de jongste jeugd tot en met het eerste elftal voor vv Bedum. Heeft zich bij Achilles ontwikkeld tot een vaste waarde in de basis en veel speeltijd gekregen. Roy heeft eerder Sportkunde gestudeerd en zit op dit moment in een tussenjaar. Werk bij Friesland Campina brengt daarbij brood op de plank. Het komend jaar gaat hij Integrale Veiligheidskunde studeren bij de Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Youri Schuur: is een rechtsbenige technisch vaardige 22-jarige ‘nummer 10’ met een neusje voor de goal. Woont in Groningen. Heeft de afgelopen 2 jaar voor Achilles gespeeld en de 2 jaar daarvoor bij Be Quick 1887 in de stad. In de jongste jeugd begon hij ook bij Be Quick om vervolgens vanaf de D-tjes naar FC Groningen over te stappen. Het eerste jaar bij Achilles was hij revaliderend van een kruisbandoperatie, maar in het lopende seizoen is hij weer fit en maakt steeds meer minuten in de hoofdmacht. Youri doet momenteel een Master Informatiekunde aan de RUG die hij binnenkort succesvol hoop af te ronden.

Rick Wiersma: is een 21-jarige linksbenige buitenspeler. Hij is net als Roy woonachtig in Bedum. Hij beschikt over een goede technische bagage, veel diepgang en scorend vermogen. Na de degradatie van Be Quick uit de 3e divisie stapte Rick eind vorig seizoen over naar Achilles. Bij Be Quick speelde hij eerder ook in de O-19 en O-17. Hij begon met voetballen bij CVVB