Met ingang van het seizoen 2019 – 2020 zal Marshall Pourier (45) bij Oranje Nassau aantreden als assistent trainer van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Marshall is in het bezit van het diploma UEFA B (TC 2) en fungeert dit seizoen als hoofdtrainer van zondag 2e klasser Hoogezand.

Marshall Pourier is In het dagelijks leven Hoofd Technische dienst bij RMD in Delfzijl. Hij woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Delfzijl. Nadat hij vanuit Dordrecht naar het Noorden was verhuisd heeft hij zijn actieve voetballoopbaan afgebouwd bij vv Oosterhoek. Zijn trainerscarrière begon bij Eems Boys, waar hij de tweede selectie onder zijn hoede had. Na het behalen van TC 2 werd hij hoofdtrainer van WEO uit Woldendorp, waarmee hij het kampioenschap in de 5e klasse -en dus promotie naar de 4e klasse- behaalde.

Erwin en Marshall kennen elkaar al jaren, en hebben ook recent intensief collegiaal contact. Toen duidelijk werd dat Marshall aan het eind van dit seizoen Hoogezand ging verlaten werd het idee geboren om de samenwerking te intensiveren. Beide trainers verheugen zich enorm op de samenwerking. Marshall brengt niet alleen zijn ervaring mee als hoofdtrainer, maar zal ook zijn aanstekelijk enthousiasme toevoegen aan de technische staf. Marshall ziet deze stap als een duidelijke investering in zichzelf en verwacht dat de samenwerking voor hem verrijkend zal zijn.

Met de komst van Marshall is de technische staf compleet. De huidige assistent van Erwin, Jan van der Zweep, heeft ook een jaar bijgetekend. Hij zal zich -meer nog dan dit seizoen- richten op de keeperstraining..