Sinds deze maand hebben we bij de eerste selectie een nieuwe verzorgster. Naast Marit Mier is dat nu Julia Mulder. Julia vervangt Anouk Benedictus, is net 19 jaar en woont in Onstwedde. Trainer Erwin Heerlijn was zo vriendelijk haar op de eerste trainingsavond al voor te stellen aan een aantal supporters langs de lijn. Tijd om haar ook voor te stellen aan de volgers van Oranje Nassau

Door Siemon Aikema

Julia, wat doe je nog naast je werk als verzorgster bij Oranje Nassau?

Ik ben afgelopen jaar begonnen met de studie fysiotherapie. Daarnaast werk ik in de horeca en geef ik volleybaltrainingen.

Doe je zelf ook aan sport?

Ik speel volleybal, maar moet helaas het veld voor een jaar verlaten in verband met een blessure aan beide knieën. Om te revalideren en fit te blijven ben ik nu een aantal keren in de week in de sportschool te vinden.

Ben je eerder actief geweest als verzorgster en hoe ben je bij Oranje Nassau terecht gekomen?

ON is de eerste club waar ik als verzorger aan de slag ga. Ik ben met ON in contact gekomen via Robert van Leeuwen (fysio). Ik vind het ontzettend leuk om met sport bezig te zijn en als verzorger kan ik sport en fysiotherapie goed combineren en ervaring op doen in het werkveld. Daarnaast weet ik hoe vervelend het is om een blessure te hebben wanneer je graag wilt sporten. Ik hoop samen met Marit en Robert de spelers zo fit mogelijk te houden en ze tijdens blessures zo goed mogelijk te begeleiden en behandelen, zodat ze zo snel mogelijk weer kunnen spelen.

Wat vind je tot nu toe van de club?

Ik heb een aantal weken geleden voor het eerst kennis gemaakt met de club, spelers, trainers en staf. Een hele leuke, fanatieke groep. Vorige week zijn we periodekampioen geworden, dus leuk om op zo’n moment als verzorger te starten!

Wil je nog iets anders kwijt aan de volgers van ON?

Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van zo’n leuk team! Bij vragen schiet me gerust even aan. Ik hoop jullie allemaal langs de lijn te zien!

Van onze kant wensen we Julia ook een mooie tijd bij Oranje Nassau.

Benieuwd hoe Julia eruit ziet? Klik dan hier