Beste ON-ers,

Graag nodigen wij u uit voor een buitengewone ledenvergadering op woensdag 6 maart a.s.. Het enige agendapunt dat op deze vergadering behandeld zal worden is voortzetting van de Samenwerkende Jeugd Organisatie (SJO) Amicitia/Blauw Geel/Oranje Nassau.

In het huidige seizoen 2018/2019 zijn Amicitia, Blauw Geel en Oranje Nassau gestart met een verkenning van de SJO Amicitia/Blauw Geel/Oranje Nassau. De jeugdafdelingen van de 3 bewoners van Sportpark Coendersborg spelen hun wedstrijden sinds het huidige seizoen onder de naam SJO Amicitia-BG-ON. Daarnaast heeft een werkgroep, bestaande uit afgevaardigden van de 3 verenigingen en Huis voor de Sport, zich ingezet om een officiele voortzetting van de SJO te onderzoeken. Gezien de ervaringen van het huidige seizoen en de perspectieven voor de toekomst is hier een positief advies uitgekomen t.a.v. de voortzetting van de SJO voor de toekomst.


De vergadering zal woensdag 6 maart om 20:00 plaatsvinden in het clubhuis van Oranje Nassau. Voor een ieder die de jeugdafdeling van Coendersborg een warm hart toedraagt: kom langs op de ALV van 6 maart a.s..

 

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor