Terwijl U of jij op je rug ligt ergens langs een van europa's of misschien nog verdere stranden met een lekker biertje in de hand en absoluut je gedachten bij andere dingen dan bij je voetbalcluppie Oranje Nassau in het verre Groningen, worden er heel wat zweetdruppels vergoten in het Oranje Home. Hebben jullie je wel eens afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat het toch al 100 jaar oude clubgebouw, met bescheiden middelen er toch weer heel behoorlijk, maar vooral schoon bij ligt.

Door Bert Postma

Om jullie nog even te laten zien hoe dat mogelijk is heb ik even een paar foto's gemaakt op de grote schoonmaakdag. De groothoek lens er op geschroefd, want ik verwachtte toch wel een 50 mannen en vrouwen te moeten vereeuwigen.

Ik ben van nature een optimist en had weer een te grote verwachting gehad. Op bijgaande foto's ziet U/jij de 10 mannen die er voor hebben gezorgd dat jullie straks weer in een blinkend clubgebouw worden ontvangen. Het zou handig geweest zijn, als er ook een paar, of tenminste 1 dame geweest zou zijn, want de heren hadden toch wat moeite met de juiste dosering van de schoonmaakmiddelen. Normaal gesproken hebben vrouwen daar toch iets meer verstand van.

Ik weet dat ik andere vrijwilligers tekort doe met deze foto. Vrijwilligers die bijna dagelijks op Coendersborg te vinden zijn en waar we allen de grootste waardering voor hebben. TOCH. U/jij kent ze natuurlijk allemaal. Op allerlei terreinen kunnen de overbelaste mensen die U/jij het voetballen mogelijk maken hulp gebruiken. Laat deze tien mannen zien dat hun groep bij de volgend grote schoonmaakbeurt verdubbeld is. En dames....het zijn leuke kerels en laten jullie zien dat dames nog altijd beter zijn met spons en zeem dan mannen. Ik zal het komende seizoen ook ander vrijwilligers in het zonnetje zetten door middel van een fotootje en een tekstje waaruit blijkt dat ze U/jou graag als assistent/e willen begroeten.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor