site2015header03.jpg

HET TEMPO BIJ DE EERSTE SELECTIE LIGT AL HOOG...........

Door andere bezigheden was het j.l. zaterdagavond pas mijn eerste echte kennismaking met het oefenprogramma van ON1. Nu, ik kan U verzekeren het tempo ligt al hoog en het gas gaat erop. Is het niet op het veld dan wel op weg er naar toe. De bestemming was WVV in Winschoten en ik heb met mijn Fordje een p.r. Groningen-Sodom gereden om "mijn" spelers in de buurt te houden van hun teamgenoten. Ik begreep dat de spitsrijder enige frustratie in de weg zit van het afgelopen seizoen en hij wat dit betreft zijn tanden even wilde laten zien. Tanden die we allemaal bij ON zullen moeten laten zien om tot een veel beter resultaat te komen dan in het verleden.

door bert postma

Aangekomen bij het veld van WVV zagen we een hoofdveld dat bijna net zo geel is als de reclameborden van een der sponsoren. (JUMBO). Er werd dan ook gespeeld op een bijna nieuw kunstgrasveld wat m.i. ingestrooid is met het kurk gebeuren. Voor en nadelen zijn er natuurlijk altijd. Wat mij opviel (vooral in het begin) veel glijpartijen. Het materiaal is gladder dan het zwarte rubber, waardoor ook de bal bij het landen weer een ander snelheid krijgt. Voordeel bij dit warme weer: De stank van oude autobanden is weg. Hoewel helemaal geen luchtje is ook niet opwindend en misschien is een aromaat van pas gemaaid gras een oplossing.

Ik zal U in deze vakantie periode niet vervelen met lange wedstrijd verslagen, maar een beetje commentaar bij de foto's geven om U alvast een beetje aan de nieuwe gezichten te laten wennen. Op een van de eerste foto's tijdens de warming up, ziet hoe populair onze nieuwe trainer Erwin Heerlijn al is, en de fans van Nijmar een nieuwe held hebben gevonden. Ik denk een goede keus. Erwin Heerlijn, pas vader geworden van een dochter. Van deze kant feliciteren wij de trotse ouders. Op een volgende foto ziet U Mitchell Schievels samen met doelman Maurice Stoffijn. Mitchell komt van Waskemeer en is een lange kopsterke aanvaller. Hij scoorde dan ook met een fraaie kopbal de tweede ON goal binnen. Maurice is een jonge talentvolle keeper uit ons eigen A1 en zal zeker de strijd aan gaan met zijn selectie genoten Erwin Heidekamp en Lars v.d.Sluis afkomstig van Bedum. Dan ziet U de foto met de bekende lach van Zep. In het linker rijtje achteraan ziet U een speler die U wel bekend voor moet komen. De oudere broer van Rhobin Brander. Dan ziet U een foto met een trio, hoewel er een schuil gaat achter de naar beneden kijkende Tyson dos Santos. Wat een heerlijke naam voor een omroeper heeft deze van Be Quick afkomstige speler. Achter hem ( U ziet hem op andere foto's beter het broertje van Ruendel Martina ( die aan zijn verdere herstel werkt). Deze jongens lijken wat verlegen, maar neem van mij aan, dat ze eenmaal binnen de lijnen alle schroom van zich hebben afgegooid en U gaat nog van ze genieten. Het broertje heeft natuurlijk ook een naam Ruwell Martina. De speler aan de rechterkant is Yunis el Baroudi en is afkomstig van Pelikaan S en is zijn oude ploeg voor uit gesneld naar de 1e klasse. Ik hoop dat de Pelikanen dit seizoen wat meer mazzel hebben en het goede voorbeeld van Yunis volgen. Op de kring of yell foto ziet U dat deze groep het dit seizoen samen willen doen. Zoals het hoort. De laatste speler die duidelijk in beeld is heet Walid Barhouss en is afkomstig van het Ten Boerster Omlandia. U ziet en hoort het, de T.C. heeft niet geselecteerd op gemakkelijke namen. Na de vakantie zullen we de anderen ook aan U voorstellen en zal de ongeruste Joost de Groot al zijn schaapjes bij zich in de wei hebben.Ik heb de eer ook alle ON aanhangers persoonlijk te bedanken voor hun ondersteuning , Johan L., Bob van W. en Joost de G. en natuurlijk de Erwin groep. En natuurlijk onze voortreffelijke assistent scheidsrechter Jan. Ook wil ik toch nog even pechvogel Dennis Molema, afkomstig van ACV noemen. Hij kwam in Emmeloord tegen Flevo Boys zo ongelukkig ten val dat hij zijn elleboog brak. Hij is inmiddels geopereerd en zal het even een poosje rustig aan moeten doen. Iets waar deze bikkel het moeilijk zal hebben begrijp ik. Sterkte Dennis en een voorspoedig hertstel.

OH, ja ON won met 1 - 2. 0 - 1 door Mitchell Schievels, 1 - 1 door Rotney Boer en 1 - 2 door Mitchell Schievels. Aanstaande dinsdag 17 juli a.s. 20.00 uur ORANJE NASSU - BE QUICK. Coendersborg.

 

ON kalender

No events
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor