Met de komst van Yunis El Baroudi en Jason Spanninga en het aanblijven van Erolind Derguti is de selectie van Oranje Nassau voor 2018 – 2019 rond.

 Erolind Derguti (25) heeft in tegenstelling tot eerdere berichten gekozen voor een langer verblijf bij ON. In een aantal gesprekken met de nieuwe trainer Erwin Heerlijn en de TC is hij overtuigd geraakt dat het nieuwe elan veel moois kan opleveren. Zijn buitengewone voetbalkwaliteiten zijn uiteraard van toegevoegde waarde voor de selectie. Erolind kwam begin 2017 van de Koninklijke HFC uit Haarlem naar ON. Voordien speelde hij bij SWZ Sneek, Harkemase Boys, PKC en Cambuur Leeuwarden O19.

Yunis El Baroudi (20) is een jonge, fysiek sterke rechtsbenige verdediger, die dit seizoen uitkwam voor Pelikaan S uit Oostwold. Hij is met ON in contact gekomen omdat er een aantal vrienden van hem speelt. Yunis is ooit met voetballen begonnen bij GVAV Rapiditas, speelde in de A-jeugd een jaar bij Be Quick en daarna een jaar bij Omlandia. Yunis is 2e jaars student HBO Rechten aan de Hanzehogeschool en woont in Groningen.

Jason Spanninga (23) is een linkspoot met voorkeur voor de posities 5 en 11, de linkerflank dus. Daarnaast kan hij ook op diverse andere posities goed uit de voeten. Jason is afkomstig van GRC Groningen, waar hij al vanaf de F-jeugd speelde. Jason is toe aan een nieuwe uitdaging en verheugt zich op de samenwerking met de spelersgroep en staf bij ON. Jason heeft een afgeronde opleiding Sport & Bewegen en is nu 2e jaars student Onderwijsassistent op het Alfa College. Hij woont in Groningen.

De uitbreiding van de selectie was zeer welkom omdat de komst van Jeroen Scholma en Djarni Leidelmeijer niet doorging. Jeroen wordt trainer / coach van FC Groningen O-13 en dat is uiteraard niet te combineren met voetballen op zaterdag. Wij wensen Jeroen heel veel succes met zijn trainersloopbaan. Djarni is na afloop van de competitie terug gekomen op zijn eerdere toezegging om het komend seizoen voor ON te spelen.

De selectie voor 2018 – 2019 ziet er nu als volgt uit:

Keepers: Erwin Heidekamp, Lars van der Sluis, Maurice Stoffijn (uit eigen jeugd)

Verdediging / middenveld: Walid Barhouss, Thijs van de Meulen, Joël Wagenaar, Ruud Grol, Ali Hussein al Jaffar, Jason Spanninga, Yunis El Baroudi, Michel Koopman, Frederik Specken, Allard Westerdijk

Middenveld / aanval: Ruendel Martina, Rhobin Brander, Erolind Derguti, Niels Stenekes, Dennis Molema, Mitchell Schievels, Dave Bosgraaf, Jermo Verbeek, David Voigt, Getuar Derguti, Zeb Tjie a Njiem