Een gedenkwaardige dag, 27 -05- 2018 voor, bestuur, spelers begeleiders, trainers, supporters en iedereen die Oranje Nassau een warm hart toedraagt. Na een turbulente week met gebeurtenissen die door de een meer gewaardeerd konden worden dan door de ander, heeft iedereen gelukkig de juiste weg gekozen en eendrachtig de overwinning voor het eerste behaald. Even eerder had ons 2e ook al een mooie prestatie geleverd door het kampioenschap binnen te halen en zodoende weer een plaats in de Hoofdklasse verdiend. Belangrijk voor de aansluiting naar het eerste.

Helaas heb ik geen verslag en foto's van deze feestelijke gebeurtenissen in Leek kunnen maken. Dit door (gelukkig feestelijke) familie omstandigheden. Na het feest daar ben ik terug naar Groningen geraced om toch nog wat sfeerfoto's te maken bij de club. Prachtig om te zien dat de vermoeidheid en de ontlading op de spelersgezichten af te lezen was. Voor mij was op deze dag nog een hoogtepunt en wel het kampioenschap en promotie van Broekster Boys. Ook daar enorme spanning. Kampioen worden met hetzelfde aantal punten, maar 1 doelpunt positiever is toch een unicum dacht ik. Maar belangrijker, Patrick Zwart zal hierdoor met zijn nieuwe Boys onze tegenstander zijn. We hebben elkaar telefonisch gefeliciteerd en we zullen er op Ameland een biertje op drinken.

P.s. Josha Ottens is niet de groot innemer die hij op een van de foto's lijkt, maar was het foto slachtoffer. En er staat een wedstrijd verslag op tweenul.nl van Wessel Aslander.en elders op de site van Enno van der Laan

Bert Postma.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor