De 21-jarige Walid Barhouss speelt met ingang van het komend seizoen voor Oranje Nassau. Hij is afkomstig van Omlandia waar hij 2 seizoenen heeft gespeeld. Walid: ‘Ik heb veel zin in de uitdaging bij Oranje Nassau. Oranje Nassau is een mooie club die ambitie uitstraalt en bovendien een jonge ambitieuze trainer heeft aangetrokken. Als voetballer kom ik het best tot mijn recht als middenvelder of rechtsback, maar ik kan ook in het centrum van de verdediging uit de voeten. Ik kies graag voor voetballende oplossingen en dat is een stijl die goed bij ON past.’

Walid begon met voetballen bij vv Paddepoel waar hij tot de E-ers speelde. Vanaf de D1 tot 1e-jaars A-junior was hij actief voor GVAV, om daarna te vertrekken naar Be Quick 1887. Daar speelde hij een jaar in A1 en behoorde vervolgens een jaar tot de 1e selectie onder Mischa Visser. Walid studeert Detailhandel aan het Alfa College en woont in Groningen.

TC en Technische staf van Oranje Nassau zijn blij dat Walid voor ON heeft gekozen en wensen hem veel succes en een plezierige tijd toe.