on100header_blanco.png

Het feestjaar is al in volle gang en we hebben al een erg geslaagde reünie achter de rug. Maar de echte 100e verjaardag van de club moet nog komen. Aan het einde van deze maand staat nog een aantal activiteiten op het programma. Een korte beschrijving:Vrijdag 27 april (Koningsdag)
Het zal je niet ontgaan zijn dat het Koningshuis dit jaar Groningen aandoet op Koningsdag. De honderdste verjaardag van Oranje Nassau een paar dagen later was natuurlijk een prachtige aanleiding om iets te combineren. En dat is gelukt. Samen met twee andere eeuwlingen (Warffum en Nieuw Buinen) heeft ON een prominente plek langs de route van het Koningshuis gekregen. Een aantal jeugdspelers zal onder leiding van o.a. bondscoach Ronald Koeman op een klein veldje voetballen. Dit gebeurt op het Martinikerkhof. Het is de eerste activiteit op de route, dus kijk vanaf 11 uur vooral even naar de televisie. De mogelijkheid om dit van dichtbij live te aanschouwen, is beperkt. De route is grotendeels afgezet en de binnenstad zal erg vol zijn. Dus als je wilt kijken, zal je vroeg op dese plek moeten zijn.

Zaterdag 28 april
Het verjaardagsfeest van de club zullen we op twee momenten vieren. Op zaterdag barst het feest los na afloop van de laatste wedstrijd. Vanaf ca half 5 zal Dj-denniz de muziek verzorgen. Daarnaast wordt vanaf dat moment eenmalig het FootGolf parcours Coendersborg worden geopend. Speciaal voor deze dag hebben we een prachtig 9 holes FootGolf parcours uitgezet en holes gegraven. Een ronde lopen kan gratis of tegen een kleine vergoeding. In dat laatste geval ding je mee naar een aantal mooie prijzen! Voor het eten zorgen we voor een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om samen te bestellen. Het feest zal dan in de kantine verder gaan.

Het feest is toegankelijk voor alle leden, oud-leden, sponsors en leden van de supportersvereniging en de club van honderd. 

Maandag 30 april
De echte verjaardag van de club! En ondanks dat het op een maandag is, moet dat toch gevierd worden. En daar is ook een mooie aanleiding voor! We hebben namelijk vorige week gehoord dat het Koning Willem Alexander heeft behaagd om CVV Oranje Nassau 1918 een Koninklijke Erepenning toe te wijzen. Omdat de KNVB al een Koninklijke status heeft, is dit de hoogste mogelijke onderscheiding! We zijn er ontzettend trots op dat deze Erepenning op 30 april uitgereikt zal worden door de loco burgemeester van Groningen. Dit zal gebeuren tijdens een receptie die om 17 uur zal starten. De uitreiking zal omstreeks 19 uur plaatsvinden.

De receptie is toegankelijk voor alle leden, oud-leden, sponsors en leden van de supportersvereniging en de club van honderd. Andere voetbalclubs uit Groningen zijn ook bij deze ook van harte uitgenodigd om een afvaardiging te sturen. Wij stellen het wel op prijs als u dit van tevoren per email aangeeft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait