site2015header05.jpg

In Steenwijk speelde Oranje Nassau gelijk tegen d'Olde Veste. Na een ruststand van 2-3 werd het uiteindelijk 3-3.

Door Enno van de Laan

De wedstrijd d' Olde Veste-cvv Oranje Nassau was 13 minuten oud,toen Tarik Bourakba na vermeend buitenspel de 1-0 voor de thuisclub liet aantekenen.In de 17e miuut was de voorzet van Ruendel Martina vanaf rechts op maat voor Rhobin Brander die van dichtbij inschoot (1-1) Het was al zijn 13e doelpunt in de competitie.O.N. speelde prima hoewel de thuisclub gevaarlijk was met vrije trappen met de wind mee.
In de 28e min. werd het 1-2 door Erolind Derguti op aangeven van Niels Stenekes.De wedstrijd was 40 minuten oud toen de thuisclub 2-2 maakte door een inswingende corner van rechts met de wind mee.De bal belandde rechtstreeks via de binnenkant van de paal in het doel van O.N.In de 42e minuut werd Martina binnen het strafschopgebied neergelegd.De strafschop werd door Derguti feilloos ingeschoten (2-3)

Na de rust kwam de thuisclub fanatieker uit de kleedkamer dan O.N.wat in de 61e minuutresulteerde in 3-3. Namens O.N.schoot Martina nog op de paal, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat de thuisclub in de tweede helft de betere ploeg was.en dat de uitslag 3-3 de verhoudingen goed weergaf.

Gele kaarten waren er voor Bas Flobbe d OLde Veste en Josha Ottens O.N .Na deze wedstrijd staat O.N op een gedeelde zesde plaats met 17 punten en d' Olde Veste er net boven op een viede plaats met 19 punten.
Rest nog te vermelden dat de leiding bij het arbitrale trio in goede handen was.

Volgende eek komt koploper Drachtster Boys, dat verrassend verloor van VEV'67  op bezoek,

Door de afwezigheid van clubfotograag Bert Postma deze keer geen fotoverslag.

Een samenvatting van deze wedstrijd is  te bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=7d3XYEL2QEw.

ON kalender

wo dec 19 @20:00 - 10:30PM
Algemene Ledenvergadering
-----------
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor