on100header_blanco.png

Bekende gezichten, oude verhalen, het "ON gevoel" en bovenal heerlijk eten waren de ingrediënten van een erg geslaagd jubileumdiner bij De Pauw gisteravond.

 

In het kader van het jubileum stond gisteren een heus 'fundraising dinner' georganiseerd met als doel een gezellige avond met een veertigtal diverse ON'ers en het genereren van extra budget voor o.a. de te organiseren reünie op 20 januari 2018. In restaurant De Pauw in Groningen waren we te gast bij Theo Mulder. Hij schotelde de gasten een uitgebreid diner voor met bijpassende wijnen. En natuurlijk was de gemeenschappelijke noemer: oranje. In de kleding van de gasten, in de aankleding van het restaurant en in alle gerechten. 

Organisatoren Michel Schreuder en Jaap Urban heetten de gasten welkom en probeerden het oranjegevoel bij iedereen los te maken door dit filmpje. Tussen de diverse gangen door was er ook tijd voor een inspirerend verhaal van Gerry Hamstra, tegenwoordig technisch directeur bij SC Heerenveen, maar bovenal ON'er in hart en nieren. Dat bleek wel uit zijn enthousiaste verhaal over zijn 'Oranje Nassau DNA' en hoe dat hem in zijn hele verdere carrière heeft geholpen. Tegen middernacht verlieten de gasten het restaurant, weer enthousiast geworden over hun cluppie en met energie om er een geslaagd jubileumjaar van te maken. Mede dankzij hun aanwezigheid heeft de organisatie weer een mooie stap in de goede richting kunnen zetten. Bedankt!

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait