on100header_blanco.png

Op woensdag 29 november organiseert de Jubileumcommissie een 'fundraising dinner'. Voor vragen of opgeven kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Michel Schreuder of Jaap Urban.

Een fundraising dinner? Wat moet je je daarbij voorstellen? Heel eenvoudig: een prachtige en verrassende ON avond onder het genot van goed eten en drinken!

Op 29 november organiseert Oranje Nassau een 'fundraising dinner'. Tijdens een volledig verzorgde avond krijg je naast een uitgebreid menu en bijpassende wijnen een avondvullend programma voorgeschoteld. De spreker op deze avond is Hier moet je als ON'er bij zijn! Heb je interesse om een of meerdere plaatsen te vullen? Stuur ons een berichtje of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens een volledig verzorgde avond krijg je naast een uitgebreid menu en bijpassende wijnen een avondvullend programma voorgeschoteld. Gerry Hamstra, technisch manager bij SC Heerenveen maar bij de ON'ers natuurlijk bekend als gepassioneerd oud-speler en trainer bij de club, zal een inkijkje geven over het werken bij een BVO. Daarnaast zullen enkele leuke en mooie items geveild worden.

Waar: Restaurant De Pauw
Wanneer: 29 november 2017 (19 tot 24 uur)
Entree: € 119,18
Informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait