on100header_blanco.png

Het hele seizoen staat in het teken van het jubileum, maar uiteindelijk zijn er een paar momenten waar je bij moét zijn. De reünie is daar een van! Op 20 januari zijn alle leden en oud-leden welkom op de ON 100 reüniedag. Voetballen met je oud ploeggenoten, terugblikken op die goede oude tijd onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan op deze dag.

De ON 100 reünie wordt daarom één van de highlights uit het jubileumjaar. 's Middags trappen we af met verschillende sportieve activiteiten. Aansluitend eten we gezamenlijk en wordt het honderjarig bestaan 's avonds met z'n allen gevierd in de kantine. Het precieze programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

Deelname aan dit feest is alleen mogelijk voor leden en oud-leden van Oranje Nassau en kost €10. Dit is inclusief het eten. We geven je ook de mogelijkheid om €19,18 te betalen. Daarmee sponsor je de club eenmalig met een klein bedrag.

Nodig zoveel mogelijk leden en oud leden van Oranje Nassau uit voor dit Facebook event. Op die manier bereiken we zoveel mogelijk (oud) ON'ers.

Je rechtstreeks aanmelden kan via deze link.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait