Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Adres
Sportpark Coendersborg
Kooiweg 1
9722 BZ, Groningen
Telefoon kantine: 050-5256133

Postadres
postbus 6003
9702 HA Groningen

Route

Vanuit de richting Assen (A28):
Neem de afslag Groningen Zuid (afrit 39). Ga bij de verkeerslichten onderaan de afrit rechtsaf. Volg deze weg (Ketwich Verschuurlaan, later overgaand in Goeman Borgesiuslaan) ca. 2 km tot aan de driesplitsing. Sla linksaf de Helperzoom op. Neem na 200 meter de eerste afslag rechts (Kooiweg). Het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit richting Afsluitdijk/Joure (A7):
Ga in Groningen op het kruispunt Julianaplein rechtdoor. Neem direct na het Julianaplein de eerste afslag Helpman (afrit 37). Ga bij de verkeerslichten onderaan de afrit rechtdoor, maar houd rechts aan. Volg deze weg ca. 500 meter tot aan de driesplitsing. Sla rechtsaf de Helperzoom op. Volg deze weg ca. 2 km en ga linksaf de Kooiweg op. Het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de linkerkant.

From Address:

Verdien €50

Royal Sponsor