Zoals eerder aangekondigd gaat onze vereniging een samenwerkingsverband aan met de vriendenloterij. De vriendenloterij is een instantie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor gezondheid, welzijn en sport in Nederland.

Op dinsdag 7 februari aanstaande houden we een belavond onder onze leden met als doel zoveel mogelijk mensen mee te laten doen met de vriendenloterij. Met deelname maak je kans op mooie (geld)prijzen. Van elke nieuwe deelnemer ontvangt de vereniging de helft van het bedrag van de deelnemende loten, iets wat voor de vereniging een enorme financiële injectie zal zijn.

De opbrengst zal aangewend worden voor de aanschaf van nieuw trainingsmateriaal voor de hele vereniging, te denken valt aan nieuwe ballen, hesjes, doeltjes, pionnen etc,etc.

Wij roepen iedereen op mee te doen aan deze actie, houdt dinsdagavond je telefoon paraat want je kunt gebeld worden. Uiteraard kun je je nu ook al aanmelden want hoe meer hoe beter. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook niet leden zijn welkom. Speel je al mee met de vriendenloterij? Geef je dan ook op want je deelnemende lot gaan we dan koppelen aan onze vereniging. Wacht niet langer en geef je op zoals inmiddels al velen hebben gedaan!
Wij gaan er van uit dat iedereen hier positief op zal reageren, want dit komt onze vereniging alleen maar ten goede.

Namens het bestuur,
Alex Bolt
Voorzitter CVV Oranje Nassau

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor