on100header_blanco.png

We staan met CVV Oranje Nassau aan het begin van een bijzonder jaar. Dat heeft alles te maken met het aanstaande jubileum van de vereniging. In het jaar 2018 mag ON haar 100-jarig bestaan vieren. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: we maken er een volledig jubileumjaar van! En dat betekent dat het jubileum dit jaar al van start gaat!

Om van het jubileum een succes te maken, heeft het bestuur een jubileumcommissie aangesteld die activiteiten zal initiëren en coördineren. Deze commissie bestaat op dit moment uit Michel Schreuder, Jaap Urban en Frank Veenhof. Achter de schermen hebben ze al flink wat werk verzet maar vanaf nu zullen ze ook “voor de schermen” aan de slag gaan. Ze gaan de vereniging zoveel mogelijk betrekken bij de plannen en de uitvoering hiervan. Heb je ideeën, wil je een rol vervullen of heb je gewoon een vraag? Spreek dan gerust Michel, Jaap of Frank aan of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnen nu en een week komt ook de ON 100 website online te staan waarop informatie over het jubileumjaar te vinden is. Gedurende het hele seizoen '17/'18 blijft dat de plek voor alles wat je wilt weten over het jubileum. Daarnaast gaan we de Oranje Nassau nieuwsbrief ook weer benutten voor berichtgeving over het jubileum. Meld je daarom vast aan via deze link.

ON 100 jaar logo teaser

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait