on100header_blanco.png

In het kader van het jubileum organiseren we een 'doorlopende' veiling. Deze veiling zal voornamelijk online plaatsvinden en het hele jaar door zullen er leuke, mooie en waardevolle items ("kavels") geveild worden. Iedere laatste vrijdag van de maand zullen diverse kavels aflopen, dus iedere maand kan je bieden op nieuwe items. 

De items zijn te zien op de veilingpagina. Maar let op: voordat je kunt gaan bieden, moet je wel even een account aanmaken op deze website. Zie ook het menu hiernaast/-onder.

De jubileumcommissie heeft al veel contacten gelegd om mooie kavels te realiseren. Die kunnen we natuurlijk nog niet allemaal verklappen maar geloof ons als we zeggen dat er bijzondere items bij zitten! Natuurlijk kunnen we altijd nog meer kavels gebruiken. Heb je een bedrijf en kan je een dienst aanbieden die we mogen veilen? Heb je een camper of vakantiehuisje die je wel een weekje kunt missen? Of heb je een interessant contact die ons kan helpen aan een bijzondere belevenis of item dat je niet zomaar kunt kopen? Alles is mogelijk, als het maar een duidelijke (meer)waarde heeft en makkelijk te veilen is. Neem contact met ons op door onderstaand formulier.

Contactformulier ONline Veiling