on100header_blanco.png

NIEUWE STARTPAGINA

Homepage reunie

Wanneer je de Oranje Nassau website bezoekt, sturen we je tijdelijk naar deze speciale jubileumpagina. Zo brengen we de onlangs gestarte aanmelding voor de reünie onder de aandacht en ook de ON 100 veiling met mooie en scherp geprijsde items. Beide pagina's zijn verplichte kost voor elke (oud) ON'er! Via deze link kom je weer op de reguliere Oranje Nassau website.

FEESTELIJKHEDEN APRIL

Homepage feestapril

De honderdste verjaardag van Oranje Nassau is aanstaande! Lees hier alles over de feestelijkheden in april.

OUDE (ACTIE)FOTO'S GEZOCHT

Homepage Oudefoto

Voor verschillende doeleinden zijn we op zoek naar mooie foto's uit de rijke historie van de club. Vooral actiefoto's zijn gewenst, want daar hebben we er weinig van. Via het contactformulier mag je laten weten wat voor foto('s) je hebt en in welk formaat (krant, digitaal, etc.). Alvast bedankt!

Op 30 april 2018 bestaat Oranje Nassau 100 jaar. Dit eeuwfeest laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: we maken er een volledig jubileumjaar van!

Dit betekent dat het jubileum op 1 mei 2017 al van start is gegaan. Tijdens het jubileumjaar kan je op deze website alle informatie vinden. Het wordt de centrale plek voor al het nieuws, activiteiten en veel interactieve onderdelen zoals bijvoorbeeld prijsvragen. Ook zullen we je via de verschillende social media kanalen vaak naar deze website sturen als er weer iets nieuws op staat, maar sla de site ook vast op in je bookmarks en je geheugen.

We willen het jubileum samen vieren, maar ook erg graag samen organiseren. Voor verschillende activiteiten en projecten zullen we actief op zoek gaan naar vrijwilligers maar voel je vooral ook vrij om je hulp aan te bieden of ons te voorzien van een tip of een idee. Want samen kunnen we er een geweldig jaar van maken waarin er activiteiten zijn voor iedereen. Kunnen we samen een hele mooie en sterke basis leggen voor de volgende 100 jaar Oranje Nassau?!

Eerstvolgende activiteiten

  

Sponsormeter

Verdien €50