Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Voor kinderen tot 6 jaar heeft Oranje Nassau kaboutervoetbal. Iedere zaterdag kan de jongste jeugd van 09.00 tot 10.00 op speelse wijze kennis maken met het voetbalspel. Zo moeten ze er bijvoorbeeld voor zorgen dat de krokodil de bal niet afpakt in het 'krokodillenspel', of moeten ze zo snel mogelijk een pion vinden bij het 'stoelendans met de bal'. Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat het welpenvoetbal wel iets is voor jouw zoon of dochter? Neem gerust contact op met het jeugdbestuur per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het album kent geen fotos.

 

Verdien €50