De eerste indruk bij aankomst op coendersborg was niet zo positief van ON kant en de bezoekers. Het speelveld lag vol met zand en dat deed het spel soms niet goed.


Nu de wedstrijd. ON begon sterk, het eerste schot kwam van onze Iris Bijker na een paar mooie combinaties. Na de 8e min kreeg hun nr 10 de eerste kans maar meer ook niet, ze was tijdens de wedstrijd een van de betere speelsters van azsv, erg dreigend en snel en slim. 12e min joyce komt goed op vanaf de backpositie en legt af op iris b en die haalt uit en de keeper redt goed. daarna gaat het spel wat heen en weer en na een paar schoten van afstand van on die helaas wat aann de zachte kant waren. 21 e min komt ON op 0-1 ze spelen de bal vrij vaak na voren en gokken oopp eeeen counter wat dus ook lukt on dekt niet echt door en er komt even een moment van drukte en onrust in het spel van on. 32e min knapppe redding en meevoetballen van brenda daarna vrij vlot een voorzet van iris b op michelle de v die goed controleerd en schiet ,maaar redding keeper.direct daarna weer on in de aanval een goede steekpass vannn lieke op eline maar net te scherp om goed aan te nemen en uit te halen. 1e helft dus begin sterk en daarna een beetje ingezakt.

Aanvang 2e helft, 50 e min vrije trap charlotte michelle kan hem net niet intikken wat bij on de laatste weken wel meer gebeurt. direct daarna schiet ook kirsten nog naast.er word ondanks het zeer slechte veld enorm als ploeg geknokt. compliment aan het hele team.na een vrije trap vann lieke die bijna werd ingekopt door charlotte kreeg on weer een kans doordat iemand van azsv hem bijna in eigen doel tikt. hierna volgen twee wissels aan on zijde en on creert wel aanvallen maar echt tot een voorzet komt het niet. halverwege de tweede helft een knappe actie van eline over de linkerkant en voorgegeven op lieke en die tikt de terechte gelijkmaker in, 1-1. binnen een twee minuten na die 1-1 krijgt eline de bal halverwege hun helft en gaat op zoek na haar tegenstanderr ,ze speelt twee man uit word een beetje na de hoek gedwongen en komt op de keeper af en probeert de bal in de verste hoek laag in te schieten, helaas blijft de bal plakken onder de benen van de keepster, waar michelle en ana carolina net niet meer bij konden.tien min voor tijd nog een knappe actie van ana carolina die daarna afgeeft op eline die weer afgeeft op lieke en daarna uithaalt.het laatste gedeelte toch nog veel dreiging van on maar meer dan de 1-1 kwam het niet meer helaas. na vandaag 3 gespeeld 5 punten, dus nog ongeeslagen in een klasse hoger. een leuk voetballend team waar nog meer in zit en vooral als het dan voetballend soms niet wil, indivudueel of als team, toch met zijn allen blijven knokken. compliment daarvoor. volgende week staat stiens 1 – on2 op het programma.

Verdien €50

KNVB info VR2