Trainer Jan Willem heeft vandaag bijstand van gastleiders Eddie en Ineke en bijna vaste vlagger Wichard. De gemiddelde leeftijd van de dames vandaag staat op 17.2 een fanatiek jong elftal.

 

Het begin van de wedstrijd is volgens de verslaggeefsters vanaf de bank onrustig en slordig, aannames en passes zijn 95%. In de regen wordt er gewerkt aan de opbouw en balcontrole, Sigrid gaat een intensief duel aan met tegenstandster rugnummer 8. In de 24ste minuut volgt een mooie solo van Maud ( of was het Messi?) die deze goed afmaakt en de stand op 1 – 0 zet! Acties over en weer nu en uit zo’n actie vliegt de bal richting dug-out en JW vangt deze sierlijk.. carrière mogelijkheden genoeg .

 

Dan ontstaat er langs de lijn tussen supporters een opstootje en de wedstrijd wordt even stilgelegd om de gemoederen te sussen. Vanuit een corner in de 36ste minuut scoort Laura de 2- 0 met haar hoofd! En de wedstrijd komt nu echt los voor ON, alle ogen zijn gericht op Laura de spits. Na een overtreding op Celine randje 16 meter volgt een vrije trap van Maud die gaat net langs de paal.. van de cornervlag. Justine wordt even daarna afgefloten, de fluit klonk als geel, maar de kaarten blijven op zak.

 

Na rust blijft het spel hetzelfde als in de eerste helft, matig maar wel met een voorsprong. In de 75ste minuut komt er een mooie kopbal vanaf Celine’s hoofd naar voren op José, die neemt deze aan op de borst en schiet naar Esther die daarop in de sprint en de bal nog even kapt om daarna de score op 3 -0 te zetten!

 

Dan volgt er een verhaal dat maar niet gepubliceerd gaat worden. Intussen profiteert Stadspark van balverlies aan ON kant , deze wordt met een overtreding recht gezet en er volgt dan een vrije trap waaruit Stadspark de stand op 3 – 1 weet te brengen. In de volgende minuten volgt er nog een vrije trap van Stadspark maar Chantal laat zien waarom ze in het doel staat. Dan gaat Anissa als een speer over het veld, met bal en kan zelf schieten maar koelbloedig legt ze de bal af naar Esther die dan 4 – 1 scoort!

Tevens is dit de einduitslag en gaan de dames en trainer zich opmaken voor de volgende wedstrijd, Muntendam uit.

 

Verdien €50

KNVB info VR3