Sinds deze week heeft het derde vrouwenteam een nieuwe trainer. Hieronder stelt hij zich voor.

Hallo allemaal, ik ben Jan Willem Bennemeer (24 jaar oud) en ben sinds deze week de nieuwe trainer/coach van vrouwen 3. Ik kom oorspronkelijk uit Ommen. Ik woon sinds deze zomer in Groningen. Ik studeer de Alo aan de Hanzehogeschool in Groningen.

In Ommen heb ik bij de plaatselijke voetbalvereniging (vv OZC) gevoetbald en training gegeven. Ik heb zelf de hele jeugd van OZC doorlopen tot de senioren. Daarna heb ik nog twee jaar bij sc Lemele in het eerste gevoetbald.

Ik ben op mijn vijftiende begonnen als trainer van F1,F2 en F3. Daarna heb ik 4 jaar bij de meidentak bij OZC rondgelopen. Ik was trainer/coach van MD1,MC1 en daarna MB1. Toen heb ik de overstap gemaakt naar de jongens daar heb ik twee jaar B1 getraind en geleid.

 

Ik stond vandaag (8 nov. 14) voor het eerst aan de lijn bij Oranje Nassau. Ik heb dit ervaren als een leuke en open club. Helemaal geweldig dat vrouwen 3 een overwinning eruit heeft gesleept. Mijn dank gaat uit naar Tjeerd Strengholt die mij vandaag de club heeft leren kennen. Dank daarvoor! Maandag geef ik mijn eerste training aan de dames. Ik ga er vanuit dat ik hier nog een hele leuk tijd ga beleven.

Verdien €50

KNVB info VR3