Eén van de ouders van C1 kreeg een artikel uit een Univé folder onder ogen over meidenvoetbal. Je kon je aanmeldenom kans te maken op een VIP behandeling. Het leek haar een goed idee om C1 hiervoor aan te melden.

Met als reden dat de meiden niet voor een wedstrijd en/of training tijd met elkaar kunnen doorbrengen doordat de meiden overal uit de noordelijke provincies vandaan komen en dat dit uitje goed voor teambuilding zal zijn. Dit heeft blijkbaar indruk gemaakt met als gevolg dat we een uitnodiging van Univé kregen om naar daar de wedstrijd SV Heerenveen-RKC Waalwijk op vrijdag 1 november te komen in het Abe Lenstrastadion.

 

De meiden (en hun chauffeurs/fans) mochten gebruik maken van de Business room en na de wedstrijd mochten ze een bezoekje brengen aan de spelershome. De Friezen wonnen dik van RKC, maar wat wil je met al die gillende meiden (en Friese vader) aan de kant! Na de wedstrijd werd eerst een onverwachts bezoekje gebracht aan de studio van Fox Sports waar de meiden hun kans grepen en LIVE de uitzending mochten bijwonen. Jan van Harst en Toine van Peperstraten stelde het team nog even netjes voor aan de kijker! Als echte VIP’s mochten we de weg voortzetten naar de spelershome. Ook in het spelershome grepen de meiden alle kansen die er te grijpen waren. Allerlei middelen werden in de strijd gegooid om met spelers, oud-spelers en staf op de foto te komen. De meiden waren alert en scherp, elke kans leverde een foto op. Overigens zagen enkele oudere jongeren kans om hun jeugdidool (Marco van Basten) te strikken voor een kiekje. Het was een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!

KNVB info JO15-1