Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Het was de laatste twee seizoenen al duidelijk zichtbaar: te weinig vrijwilligers op de zaterdagmiddagen voor de bardienst en deels ook voor de keuken. De KC kon dat oplossen door de medewerking van steeds dezelfde personen en ook met hulp van ons 9e elftal. Het 9e wordt nu het 7e en zij zullen best bereid zijn weer mee te helpen, maar omdat de ‘oude’ garde eindelijk van hun welverdiende pensioen gaat genieten, is de inzet van alleen het 9e niet voldoende om de zaak draaiende te houden.

Hoe moet het verder? De mooiste en beste oplossing zou zijn dat zich een nieuwe groep vrijwilligers meldt die het werk van de vertrokken personen overnemen. We denken daarbij uiteraard aan onze actieve- en niet actieve spelers en betrekken daarbij graag hun eventuele partners. Lukt dat niet, dan blijft er niets anders over dan de verplichte inschakeling van de thuisspelende elftallen. Dit op de wijze zoals we dit nu met name ook op de donderdagavonden regelen. Liever dus op vrijwillige basis, maar als het niet anders kan. Sluiten is natuurlijk geen optie, want behalve de bar- en keukendienst, staat ook de verstrekking van thee/koffie aan de elftallen op het spel. En we kunnen het ten opzichte van onze bezoekers van elders toch ook niet maken dat ze zijn aangewezen op automaten? En dus moeten we het nu samen goed gaan regelen voor het komende seizoen, maar ook voor de rest van de activiteiten.

Informatie

Inlichtingen en opgaven bij Ingrid Heeres, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op s.v.p.: Ingrid is afwezig van 9 t/m 30 augustus. Gedurende die periode kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., eventueel via 06-45173597. Mochten we geen positieve reacties op deze oproep krijgen, dan gaat dus met ingang van zaterdag 7 september de verplichte inschakeling van de elftallen in. We wachten vol spanning op jullie reactie.

Kantinecommissie: Ingrid Heeres en Jan Niko de Boer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor