Op maandag 13 mei geeft het bestuur samen met hoofdtrainer Tjeerd Strengholt een voorlichting over het vrouwenvoetbal bij Oranje Nassau. De voorlichting vindt plaats in de kantine van Oranje Nassau van 18.30 uur tot 19.30 uur (Kooiweg 1, 9722 BZ Groningen). Tijdens deze voorlichting zal onder andere worden verteld over de start van een voetbalschool voor talentvolle jonge speelsters, een eventueel jeugdteam in de jongenscompetitie en de toekomstplannen voor de prestatieve teams (vrouwen 1 en 2). Dit alles om de vrouwenvoetbalafdeling nog sterker en beter te maken.

Aansluitend op deze voorlichting kunnen speelsters meetrainen met de twee prestatieve vrouwenteams. Deze open training start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Een leuke manier om kennis te maken met het vrouwenvoetbal bij Oranje Nassau.

Aanmelden voor de voorlichting en/of de open training kan bij Tjeerd Strengholt. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-46194836)

Verdien €50