GRONINGEN – ON speelt dit seizoen nog zes competitiewedstrijden. Naast twee thuisduels tegen PKC ’83 en CVVB gaat de ploeg van ON-trainer Henk Konings nog op bezoek bij Olde Veste ’54, Buitenpost, CVVB en LTC. De ploeg uit Assen is zaterdag om 14.30 uur de eerstvolgende tegenstander.

door Jeroen Kunst

ON mag geen steken meer laten vallen wil het in de top 3 eindigen. Dezelfde opdracht geldt voor LTC dat zich minimaal wil scharen bij de eerste drie van het rechterrijtje. ON verloor afgelopen weekend met klein verschil van Drachtster Boys. Dat was een flinke streep door de rekening blikt Konings terug.

Kansen

''Wij hebben tegen Drachtster Boys op één grote kans voor rust na te weinig gecreëerd. Dat gold overigens ook voor de gasten, maar zij scoorden wel en dat was het verschil. In Drachten waren we ook aan elkaar gewaagd. Daar scoorden wij als eerste en wonnen we de wedstrijd.’’ ON stelt het morgen in Assen nog zonder Wouter van Aanholt. Jasper van Buiten en Elte Hofman hebben hun eerste stappen na langdurig blessureleed ondertussen weer gezet op het trainingsveld. Eerder dit seizoen deed ON wat het aan haar stand verplicht was. Het won op eigen veld met 3-1 van de ploeg van LTC-trainer Zephnad Wattimury. De tweede aflevering zal geen herhaling worden van de allereerste ontmoeting verwacht Konings.

Herpakken

’’Wij moeten in elk geval nog zes wedstrijden vol aan de bak. LTC is momenteel met een goede serie bezig. Thuis wonnen we weliswaar, maar zij waren zeker gevaarlijk met hun snelle spitsen. Voor ons is het morgen de uitdaging om ons te herpakken na het verlies van vorige week en de goede serie te vervolgen waar we mee bezig zijn.’’Verdien €50