Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

GRONINGEN – Voor ON breken drie belangrijke speelrondes aan. De ploeg die vooralsnog deel uitmaakt van een brede middenmoot wil in de top 3 eindigen. Thuiswinst tegen laagvliegers Balk, Noordscheschut en Oeverzwaluwen is dan wel noodzakelijk wil de formatie van ON-trainer Konings de voorgenomen doelstelling dichterbij brengen. Morgen start ON – Balk om 15.00 uur.

 

door Jeroen Kunst

De eerdere ontmoeting in Balk eindigde eind september in een 2-1 zege voor ON. Een verdiende overwinning blikt Konings terug. ‘’We hebben daar zeker één van onze betere wedstrijden gespeeld met een tweede helft waarin we veel kansen creëerden. Hiermee hadden we de wedstrijd eigenlijk in een veel eerder stadium moeten beslissen.’’

Wedstrijdritme

Met uitzondering van de langdurig geblesseerde Jasper van Buiten (rug) en Elte Hofman (lies) lijkt ON klaar voor de confrontatie die zeer waarschijnlijk op kunstgras wordt gespeeld. Met het besluit van de KNVB om verplicht uit te wijken naar kunstgras is Konings het overigens niet oneens. ‘’Als trainer ben ik een groot voorstander van wedstrijdritme, dus wat mij betreft is het een prima besluit.’’ Van groot belang is dat ON morgen ook het juiste ritme aan de dag legt tegen de ploeg van Balk-trainer Germ de Jong. Balk bivakkeert in de onderste regionen en zal met een niet mis te verstane opdracht naar Groningen afreizen.

Rendement

Start ON morgen met een thuiszege, dan volgen respectievelijk de degradatiekandidaten Noordscheschut en Oeverzwaluwen. Twee ploegen die zich diep onderin het rechterrijtje bevinden en zich in deze  fase van het seizoen ongetwijfeld gaan roeren. Niet voor niets beten Noordscheschut (2-2) en Oeverzwaluwen (2-1) recentelijk flink van zich af bij koploper Viboa. Wil ON mee blijven doen, dan is het zaak een hoog rendement te behalen uit de eerstvolgende drie wedstrijden besluit Konings.   

Kansen

‘’Wij moeten een hoger rendement uit onze aanwezige kwaliteiten halen. Dit betekent dat we meer van onszelf en van elkaar moeten eisen. In de komende weken wordt in elk geval duidelijk hoe hoog  onze kansen liggen op een hoge klassering in 1E zaterdag.’’