Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

ON speelt morgen in eigen huis om 15.00 uur de return tegen VC Trynwalden. Begin september boekte de formatie van ON-trainer Henk Konings een 5-1 uitzege. De gasten uit Friesland grepen in dezelfde maand voor het laatst de volle winst in competitieverband (0-2) bij hekkensluiter Oeverzwaluwen.

 

door Jeroen Kunst

Beide ploegen hebben in de tweede seizoenshelft iets goed te maken. VC Trynwalden zal alle middelen in de strijd gooien om het gat met de middenmoot proberen te dichten. ON wil nog een paar plekken omhoog in het linkerrijtje blikt Konings, die ON eind dit seizoen verlaat, vooruit. ’’Wij willen in de tweede seizoenshelft als team beter presteren en eind dit seizoen in de top drie eindigen. Ondanks de slechte weersomstandigheden kenden we een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Er is voldoende trainingsarbeid geleverd en we speelden twee goede oefenwedstrijden.’’

Discipline

In de allereerste ontmoeting tegen de ploeg van VC Trynwalden-trainer Gerrie de Boer was Konings tevreden over de teamprestatie. ’’In die wedstrijd speelden we goed vanuit de discipline en maakten we optimaal gebruik van de mogelijkheden die we kregen. Dat is in de tweede seizoenshelft ook nodig om onze doelstelling te bereiken. Onze speelwijze zal niet veranderen, maar de invulling van de posities moeten mijn spelers zelf afdwingen. We zijn ons bewust dat er meer arbeid moet worden verricht om de voorgenomen doelstelling te bereiken.’’

Kunstgras

Als het hoofdveld onbespeelbaar wordt verklaard, dan verhuist de ontmoeting richting het kunstgras vlakbij het nabijgelegen spoor.