Zaterdag 19 januari was het dan zover. In de beide geledingen werd er stevig naar uitgekeken: de jaarlijkse wedstrijd tussen vrouwen 4 en de veteranen (zeg maar dinsdagavondgroep).

Wat emailtjes betreft is leider Lukas Stulp niet zuinig met verzenden. Gelukkig was een ieder tijdig in de gelegenheid gesteld om zijn training aan te passen. Uiteindelijk zijn de meeste mannetjes de 30 ruim gepasseerd. Het was echt koud die zaterdagmiddag. Gelukkig kon er met ruime regelmaat gewisseld worden en was even zitten in de dug out een uitkomst, alhoewel terreinbaas Henk de Jonge niet gezorgd had voor verwarmde dug outs. Enfin, het deerde de speelsters en spelers niet. Er werd toch zo nu en dan goed gespeeld, zo ver dat mogelijk was met deze koude wind en vrieskou. Duidelijk was zichtbaar tijdens de wedstrijd dat de vrouwen beter op elkaar waren ingespeeld. Wedstrijdritme is een belangrijk onderdeel van het spelletje.


Als elftal met elkaar spelen tegen een tegenstander of als elftal tijdens de training altijd tegen elkaar spelen is een verschil. Fijn dat er wederzijds respect was, alhoewel de scheidsrechter in de tweede helft zijn bordje “Respect” even moest tonen richting het publiek. Het was slechts een incident. In de laatste minuut scoorde Saskia een prachtige goal waar Henk Steegstra geen enkele kans had deze te houden. Ook dat is geen schande met zo’n strak schot. De acteurs waren blij dat de scheids voor het einde floot. De kou had wel huisgehouden en dus ging een ieder snel onder de warme douche. Oh ja, er werden nog o.a. elftalfoto’s gemaakt (zie hieronder). 

Tenslotte kon een ieder met volle teugen genieten van heerlijk snert, roggebrood met spek. Wat wil je nog meer? De beker ging dus dit jaar naar de vrouwen die er een mooi plekje voor zullen zoeken. Extra presentje kwam van Roelof van Dam, die de bal waarmee gespeeld was een de vrouwen mocht aanbieden.

Een deelnemer annex niet speler echter wel aanwezig.

Bwrvw

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor