Oranje Nassau neemt aan het einde van het seizoen afscheid van trainer Henk Konings. De club legde vervolgens razendsnel een opvolger vast: Hans van der Ploeg, bepaald geen onbekende binnen de club. Zowel Konings als de club waren toe aan een nieuwe uitdaging. De beslisisng om niet verder te gaan werd dan ook in goede harmonie genomen. Over goede harmonie gesproken: trainer Henk Konings heeft de afgelopen (bijna) drie jaar een onuitwisbare indruk gemaakt: als fanatiek trainer en vooral ook als mens. Iedereen binnen de club hoopt dan ook dat Henk snel een nieuwe club zal vinden.

Hans van der Ploeg was in het verleden al trainer van het tweede van ON en fungeerde als assistent van trainer Bert Vos. Op dit moment is hij actief voor CVVB (eerste seizoen), daarvoor werkte hij drie jaar bij Viboa, waar hij het geraamte van de nu zo succesvole ploeg neerzette. Van der Ploeg zou aanvankelijk verlengen bij CVVB, maar viel uiteindleijk voor de ambities van ON.

Hans van der Ploeg woont op steenworp afstand van de Coendersborg is heeft bijzonder veel zin in de uitdaging die ON heet. Wij wensen hem nu al heel veel succes en hopen - nogmaals- dat Henk Konings binnen afzienbare tijd een nieuwe club heeft. Dat heeft hij namelijk verdiend. 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor