Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

GRONINGEN – De stadsderby tussen ON en PKC ’83 is terug van weggeweest. In het seizoen 2010/2011, het jaar waarin PKC ’83 uit de hoofdklasse degradeerde en ON er op de valreep in bleef, ontmoetten beide ploegen elkaar voor het laatst. Groot waren de verschillen (0-1 winst ON – 1-2 winst PKC ’83) dat jaar niet. Ook dit seizoen ontlopen beide ploegen elkaar nauwelijks. PKC ’83 – ON begint morgen om 14.30 uur.

 

door Jeroen Kunst

‘’Een derby is altijd mooi en onvoorspelbaar en PKC ’83 is een goed voetballend team. Zowel voor ons als voor PKC ’83 is het een belangrijke wedstrijd om in de top van de eerste klasse te blijven’’, vertelt ON-trainer Henk Konings in aanloop naar de allereerste confrontatie.

Automatismen

ON lijkt het juiste spoor te hebben teruggevonden na de 2-0 uitzege bij Drachtster Boys en de 3-1 thuiszege op LTC van afgelopen zaterdag. ON verbeterde zich duidelijk ten opzichte van de beginfase van het seizoen waarin het te weinig punten pakte vervolgt Konings. ''Verbeterde automatismen, de juiste uitvoering van afspraken, vertrouwen en vorm zijn aspecten die een positieve invloed hebben gehad op onze resultaten de laatste weken. Dit moeten we vasthouden, want het is voor ons belangrijk om vooral in deze fase punten te pakken, willen we na de winter een rol van betekenis blijven spelen.''

Nederlagen

Waar ON de wind momenteel in de rug heeft morste de ploeg van PKC ’83-trainer Pascal Mulder de laatste maand dure punten. De laatste zege (0-1) kwam medio oktober tot stand in Buitenpost. Vervolgens verloor de ploeg bij Olde Veste ’54 (2-0), speelde het gelijk bij VC Trynwalden (3-3) en incasseerde het afgelopen weekend opnieuw een nederlaag tegen VEV ’67 (3-2). ON reist morgen met een fitte selectie af naar PKC ’83. Jasper van Buiten (rugblessure) komt nog niet in actie.